ben-aslinda-tatliyim-yetiskinlere-ve-ebeveynlere-kitap-onerileri

Ben Aslında Tatlıyım

Merhaba!

Bana göre hikayesi çok özel bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Bu bir çocuk kitabı değil, ama çocuklarımızı da çok yakından ilgilendiren doğal ve şekersiz beslenme üzerine. Buraya kadar her şey sıradan görünebilir ama işin doğrusu şu ki, kitabın yazarı Defne Yığcı gencecik bir kız ve bu kitabı yazma amacı lenfoma teşhisi konulan ama tatlılardan ve paketli gıdalardan vazgeçemeyen en yakın arkadaşına seks shop "şekersiz" de lezzetli tatlılar olabileceğini göstermek. Bu kadar küçük yaşta, bu duyarlılığı gösterebilmek, bir yemek kitabını tamamen kendi çabasıyla, kendi tarifleri deneyerek ve fotoğraflayarak ortaya çıkarmak ve bunu en yakın dostu için yapmak... Bence ayakta alkışlanmalı...

Kitapta çok keyifli ve bir o kadar da sağlıklı tarifler var ama her şey bir yana muhteşem bir genç kızın sadece bir kişiyi mutlu etmek için gösterdiği çaba, yarattığı farkındalık ve harika bir proje var... Can-ı gönülden tebrik ediyorum ve tavsiye ediyorum.

Benim gibi ailesinde yoğun kanser hikayesi seks shop olan ve bir türlü şekeri tamamen hayatından çıkaramamış biri için çok güzel bir kaynak oldu, "Ben Aslında Tatlıyım - I am Sweet Actually" Tortuga Yayınlarından çıktı. Bu arada kitapta her türlü tarif hem Türkçe hem de İngilizce olarak yazılmış.

Defne Yığcı kitabından tarifleri çocuklarla birlikte yaptığı atölyeler düzenliyor, atölye tarihlerini Happynesttr instagram hesabından takip edebilirsiniz.

seks shop seks shop seks shop seks shop seks shop seks shop seks shop