gaston-bir-karisiklik-hikayesi---haftanin-hediye-kitabi-kitapkurduanne-haftanin-hediye-kitabi

Gaston Bir Karışıklık Hikayesi - Haftanın Hediye Kitabı

KitapkurduAnne Haftanın Hediye Kitabı !


Merhaba !

Geçtiğimiz hafta sizlerle Pearson Yayıncılıktan çıkan "Gaston, Bir Karışıklık Hikayesi" isimli kitabı paylaşmıştım. Okumayanlar için aşağıda konusunu tekrar paylaşıyorum.

Bundan sonra her hafta Kitapkurduanne.com üyelerinden birine hediye bir kitap göndermek istiyorum, yapmanız gereken tek şey siteye üye olmak ve yorum kısmına neden bu kitabı istediğinize dair bir not bırakmak. ( Son katılım 28 Mayıs)



Gaston Bir Karışıklık Hikayesi / Pearson Yayıncılık

"Gaston" Pearson Yayıncılık´tan yeni çıkan çok hoş bir karışıklık hikayesi. Gaston bir köpek yavrusu ve annesi Bayan Süslü Kaniş ve üç kardeşi ile yaşıyor. Yavrular büyüdükçe Gaston´un kardeşlerinden hem görüntü olarak hem de davranış olarak farklı olduğu gözle görünür oluyor. O kardeşlerinden daha iri, daha hareketli ve onlar kadar kibar ve narin değil?? Bir gün parkta rastladıkları Bulldog ailesini gördüklerinde yavruların karışmış olduğu anlaşılıyor...

Bu kitap sevimli bir 3 yaş üstü hikayesi olmasının yanı sıra, bir yavruyu doğuran mı yoksa onu büyüten mi annesi sorusuna, dolayısı ile evlat edinmeye de çaktırmadan parmak basıyor bence. Gaston acaba kendisini büyüten annesi ve kaniş kardeşleri ile mi kalacak yoksa onu yavrulayan ama daha önce hiç birşey paylaşmadığı Bulldog annesi ile mi? Tercih Gaston´un.. Sizce?

Son dönemde okuduğum bu yaş grubu hikayelerinin en güzellerinden. Yazan Kelly Dipucchio ve resimleyen Christian Robinson, illüstrasyonların hoşluğu kapaktan da anlaşılıyor zaten, çok tavsiye ederim.

Yazarın internet sitesinden de Gaston´u inceleyebilirsiniz.


Kazanan bir hafta sonra yani 29 Mayıs Cuma günü sabah buradan açıklanacak,

Herkese bol şans !

KitapkurduAnne