ne-oynayalim---haftanin-hediye-kitabi-kitapkurduanne-haftanin-hediye-kitabi

Ne Oynayalım - Haftanın Hediye Kitabı

Merhaba !

Bu haftanın hediye kitabı taze fırından çıkmış bir kitap "Ne Oynayalım?" Aytül Akal´ın kaleminden ve RedhouseKidz Yayınlarından yeni çıktı ! Aşağıda kitabın detaylarını görebilirsiniz. Kitabı kazanmak için siteye üye olarak 5 Temmuz Pazar akşamı 24.00 a kadar bu yazının altına yorum bırakmanız yeterli. Bol Şanslar !



Aytül Akal´ın RedhouseKidz Yayınlarından Ormanda Oyun Serisinden çıkan ilk kitabı "Ne Oynayalım". Bu seride ormandaki oniki hayvanın başından geçenler anlatılıyor, sayfaların altında turuncu bir bantta sorular var, soru cevap şeklinde de eğlenceli bir şekilde okuyabilirsiniz.

Bu ilk kitabın ana konusu çocukluğumuzun oyunları... Seksek, saklambaç, körebe, elim sende ve daha niceleri.. Ormandaki hayvanlar toplanırlar ve ne oynayacaklarına karar vermeye çalışırlar, seksek oynasalar bazıları zıplayamaz, elim sende oynasalar bazılarının eli yok... Kitap çok "dolu dolu" çünkü hem hayvanları, hem onların özelliklerini, arada sayıları, oyunları kısacası çok şey anlatıyor.

Çizimleri Mert Tugen yapmış, ben çok beğendim. Kitabın arkasında klasik çocuk oyunlarının resimlerle anlatıldığı bir bölüm var ( tabii oyunlar bizim için klasik, şimdiki çocukların pek haberi yok) zaten amaç bu güzel oyunları çocuklarımıza öğreterek yaşatmak! Serinin şu ana kadar iki kitabı çıktı, bu kitap dışında "Ne Boyayalım" da raflarda... Eylül ayında da kalan iki kitap çıkacak "Ne Yiyelim" ve "Ne Anlatalım".

Sevgili Aytül Akal´ın bir çok çocuk kitabı, öyküleri, şiirleri var ve bu seride de tecrübesini konuşturmuş bence! 2 yaştan itibaren okunabilir, tavsiye ederim.